torsdag 28 augusti 2014

Valparna - dag 63

62 dygn (onsdag 27/8)

Idag fick vi höra från de som tittat på Pricken att de verkligen vill ha honom. Vi blev jätteglada för vi tror verkligen han kommer få det så bra med dem. Verkar stämma i personlighet med lugna människor som han som är så duktig kan kommunicera med och som kommer lyssna på honom. Dessutom ska han få prova på att gå kurser och testa agility för det kan matte redan. Och hurra för att han ska bo i Uppsala så jag får träffa honom igen. Älskar verkligen den lilla killen han är så social och underbar. Kommunicerar mycket, viftar på svansen och vill vara tillsammans hela tiden. Blir inte lätt när han ska åka. Men ändå känns det så rätt.

Åkte till Uppsala för att följa med pappa och sov över där. Första natten utan bebisarna kändes konstigt. Men jag fick sova många timmar i sträck vilket var välbehövligt eftersom jag skulle börja jobba igen på torsdag morgon efter två månaders härlig ledighet med bebisarna.

Nu har Pricken och Lilleman fått springa runt i huset mer eftersom Pricken vägrar vara någon annanstans än där vi är. De är stora nu och behöver mer yta och mer intryck, precis som det ska vara.

Lite roligt att både Lunas och Prickens hussar har gett dem namn efter dataspel kom vi fram till :)
Luna efter Dota och Pricken ska heta Bowser efter Super Mario. Gillar Prickens namn det passar fint för Bowser är också orange och Pricken är världens snällaste men får ett tufft namn!

Fick rapport från Luna att hon kan göra sina behov i koppel, hon leker med sina leksaker och hade sovit på pläden som de hade med sig och vi gnuggade syskonen och mamma Gina med. Visste väl att det skulle gå bra med Luna, hon har visat att hon är en cool tjej som tar nyheter med ro.

Här några nya fina bilder som vi fått från Lunas familj.
Luna i sitt nya hem 

Luna tar en paus och kopplar av

Luna tycker om sin nya lilla leksak. 

Tog lite bilder på pojkarna innan jag åkte på morgonen när de var ute på verandan och lekte.

Bowser/Pricken kampar med Lilleman

Bowser/Pricken gillar dragkamp

Mer dragkamp, Bowser

Bowser med en massa kul grejer

Lilleman tycker också om leksaker

Suddig bild, inte ens min kamera hinner med när Lilleman springer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar